Back

Mentálny game coaching

Bariéry rastu športovca - Blog Life is YOU

Mentálny game coaching je systematická metóda tréningu zameraná na rozvoj mentálnych schopností športovcov.

Je to absolutne kritická časť každého tréningového procesu od veku 10-12 roku až po profesionálnu úroveň / a konca športovej kariéry.

Neexistuje človek, ktorý by nepotreboval zdokonaliť svoju mentálnu odolnosť. Každý to potrebuje, ale malo kto vie, čo konkrétne má robiť a ako pracovat „hlavou“ v tréningovou a súťažnom procese .

Strach z prehry, nedostatok sebadôvery či stagnovanie pri dosahovaní vysneného levelu často brzdia vo výkone aj tých najlepších z najlepších. Vedzte, že až 80% výkonu tvorí nastavenie mysle a sebadôvera.

Zbavte sa faktorov, ktoré váš výkon neustále podkopávajú a zaraďte sa medzi špičku!

  • Chcete zvládať kľúčové  momenty pod tlakom ako nikdy predtým?
  • Chcete posunúť výkon do ďalšieho levelu a neviete ako?
  • Neviete ako odstrániť strach zo zlyhania?
  • Veríte si rovnako aj po chybe / prehre?

Komu sme pomohli?

Dominika Cibuľková
Dominika CibuľkováTENISTKA WTA
Zobraziť viac
Naša spolupráca s Dominikou stála na práci s emóciami, zvládaní tlaku, mentálnej prípravy na zápas a zvládania jeho ťažkých momentov, práce s koncentráciou a vyrovnania sa s tlakom z očakávaní iných.

Odporúčané "Inside the Game"

Jedinečné rozhovory s elitou slovenského športu, biznisu a showbiznisu. Čo títo úspešní ľudia aplikovali, aby ich to dostalo na úplný vrchol? Rozhovory sú komentované priamo ich mentálnym coachom, Radekom Šefčíkom! 

O Mentorovi

Ing. Radek Šefčík

Je profesionálny licencovaný peak performance coach a stratég s viac ako 20 ročnou praxou s mentálnou prípravou tých najlepších profesionálnych športovcov s viac ako 15 športov, policajných a armádnych tímov MO, MV v SR a zahraničí, svetových českých tenistov WTA a ATP, MMA fighterov, IPSC strelcov, hokejistov NHL, KHL, mnoho profi zahraničných futbalistov /Anglicko, Turecko, Holandsko, ČR,../ špičkových trénerov a kopu ďalších.

V súčasnej dobe patrí medzi popredných svetových certifikovaných coachov asociácie IMGCA, s najvyššou kvalifikáciou, LEVEL 4 a certifikovaný SI coach.